Call Center 0752.20.40.30
 

Sunis Efes Royal Palace

  • Destinatie: Kusadasi, Turcia

Sunis Efes Royal Palace,este un hotel nou de 5 stele,modern ce a fost deschis in anul 2015,recomandat atat famililor cu copii,cat si tinerilor care doresc o vacanta activa.

Rezerva Intreaba

Sunis Efes Royal Palace

Sunis Efes Royal Palace,este un hotel de 5 stele,situat in  Ozdere,la 10 km de oras si la 35 km de centru orasului Kusadasi,avand o suprafata totala de 52450 m2.Aeroportul din Izmir se afla la 46 km.Hotelul este situat pe plaja.

Sunis Efes Royal Palace,este un hotel nou,modern ce a fost deschis in anul 2015,recomandat atat famililor cu copii,cat si tinerilor care doresc o vacanta activa.

Sunis Efes Royal Palace-descriere

Sunis Efes Royal Palace,este compus dintr-o cladire cu 5 etaje,avand un numar totatal de 470 camere,dintre care 230 camere standard cu vedere la mare.

Toate camerele dispun de :  halate si papuci in baie, cantar, oglinda pentru machiaj, seif, acces gratuit la internet wi-fi, telefon, TV LCD, fierbator, aer conditionat centralizat, dressing, scaune si masa pe terasa, dotari pentru copii, set de cosmetice de baie.

Sunis Efes Royal Palace-servicii

Sunis Efes Royal Palace,pune la dispozita oaspetilor urmatoarele facilitatii :  5 restaurante a la carte,restaurant( bufet),12 baruri,room service,internet café,internet in zonele publice,animatie,piscina exterioara cu tobogane,piscina interioara ,parcare,sauna,baie turceasca,spalatorie-curatatorie,sala de jocuri,cursuri de dans,magazin de bijuteri,muzica live.

Pentru copii este disponibila o piscina, mini club, loc de joaca pentru copii, mini disco.

Plaja: este privata,nisip fin,se gaseste in fata hoteluli.Sezlonguri si umbrele de plaja gratuite.Este disponibil si un bar la plaja.

www.sunishotels.com