Call Center 0752.20.40.30
 

Seamelia Beach Resort

  • Destinatie: Antalya - Side, Turcia

Seamelia Beach Resort Hotelul Seamelia Beach Resort este un hotel deschis in 2011 si renovat in 2015 cu servicii bune, recomandat pentru categoriile de turisti cu buget mediu. Seamelia Beach Resort – localizare Hotelul este situat pe mailul marii la numai 45 km de aeroport si 7 km de orasul Side. Seamelia Beach Resort – cazare […]

Rezerva Intreaba

Seamelia Beach Resort

Hotelul Seamelia Beach Resort este un hotel deschis in 2011 si renovat in 2015 cu servicii bune, recomandat pentru categoriile de turisti cu buget mediu.

Seamelia Beach Resort – localizare

Hotelul este situat pe mailul marii la numai 45 km de aeroport si 7 km de orasul Side.

Seamelia Beach Resort – cazare

Hotelul este format dintr-o cladire care are in componenta 4 caldiri cu 4 etaje. Tipurile de camere intalnite sunt: standard si family bunk bed.

Fiecare camera este dotata cu: baie cu dus, televizor, telefon, room service 24h (contra cost), foehn, servicii de menaj – zilnic, aer conditionat – centralizat
minibar gratuit (apa si bauturile racoritoare se alimenteaza zilnic, gratuit), balcon, seif in camera (contra cost), schimbarea lenjeriei – de 2 ori/saptamana, Internet WiFi (contra cost).

Seamelia Beach Resort – facilitati si servicii

Se pun la dispozitia turistilor urmatoarele: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (turcesc, italienesc, chinezesc – 1 data/saptamana – gratuit), 6 baruri, piscina interioara, piscina exterioara, 4 sali de conferinta, inchiriere auto, serviciu de spalatorie, centru SPA, internet WiFi in lobby, gratuit (pana la 50 mb), internet cafe (contra cost), etc

Se ofera GRATUIT: baie turceasca, aqua aerobic, volei pe plaja, discoteca, bocce, aerobic, step aerobi, tenis de masa, tir cu arma pneumatica, sauna,darts (darts electronic, contra cost).

Contra COST: bowling, darts electronic, sucuri din fructe proaspete, sporturi acvatice, biliard, bauturile la discoteca, jocuri electronice.

Seamelia Beach Resort – facilitati copii

Cei mai mici beneficiaza de urmatoarele servicii: miniclub pentru diferite categori de varsta,  tobogane, 1 piscina pentru copii, bufet in restaurant, bona contra cost.

Seamelia Beach Resort – plaja

Plaja este propriecu intrare in mare de nisip. Umbrele, sezlong, saltele,prosoape : gratuit.  Schimbarea prosoapelor – contra cost.